Massages

De massages zijn beide gericht op ontspanning en energie in balans brengen. Ik stem me daarin af op wat jij op dat moment graag zou willen.

Ontspanningsmassage met olie
De ontspanningsmassage met olie is een op jou afgestemde massage die de spieren, het lichaam en de geest laten ontspannen. Het is een combinatie van verschillende technieken. Technieken vanuit de klassieke massage, zoals verbindende strijkingen en knedingen, maar soms ook wat stevigere technieken op vastzittende spieren. En elementen vanuit holistic pulsing en energetische massage. Dit zijn wat zachtere technieken, die ontspannend kunnen werken.

Holistic Pulsing
Holistic Pulsing is een massage waarbij je met je kleding aan op tafel ligt, op je rug, je buik of je zij. Je lichaam wordt ritmisch bewogen door wiegen en stretchen. Het is gebaseerd op het idee dat de mens voor een groot deel uit water bestaat en dat daarin veel spanning ligt opgeslagen. Door de ritmische beweging kan dit wat loslaten en ontstaat er een diepe ontspanning.

Stoelmassage
Op aanvraag op festivals en events.

Het is fijn als je voorafgaand aan de massage de lijst met contra-indicaties even doorleest. Bij twijfel kun je altijd even contact met me opnemen.